De zwemvierdaagse in Gramsbergen, die De Lee hield van 3 tot en met 7 juni, was een groot succes. Het deelnemersaantal van 132 was nog meer dan het recordaantal van vorig jaar, en er werd een mooi bedrag opgehaald voor Unicef.

De sponsormiddag voor Unicef op 5 juni leverde 2000 euro op. De 67 kinderen zwommen zoveel mogelijk baantjes om dit bedrag in te zamelen. Verder werden in en om het bad verschillende spelactiviteiten gehouden.

Voorzitter Mieke Van Poll-Lohuis: “Super veel dank aan alle zwemmers en vrijwilligers die dit jaar de zwemvierdaagse tot een groot succes hebben gemaakt. Hiermee kan de zwemclub zonder sponsoring en zonder subsidie het hoofd boven water houden. Ik ben trots om voorzitter van deze prachtclub te mogen zijn! Dank jullie wel!”