Hier weer een nieuwe Leeweetjes.

Website

Het is eindelijk gelukt, de nieuwe foto’s staan online! Er komen morgen nog wat meer foto’s op.

Clubkampioenschappen

Dit jaar zijn de clubkampioenschappen op een iets andere manier dan vorige jaren ingevuld.
We starten met de 50 meter school, gevolgd door de 50 meter vrij.Daarna zijn er 4 verschillende water spellen.
De wisselbeker is uiteraard voor de personen die de snelste tijden hebben gezwommen.
En wanneer gaat dit plaats vinden??
Datum: 20 augustus 2010
Waar: Hattemattebad Gramsbergen
Tijd: 20.00 uur precies tot 21.30 uur
Fans en toeschouwers zijn uiteraard welkom!
Als je niet mee kunt doen, graag even doorgeven.
Deze dag vervalt de training.
De clubkampioenschappen is tevens de laatste activiteit in het buitenbad.

Vechtrace Hardenberg

9 personen hebben zich opgegeven voor de Vechtrace op 21 augustus in Hardenberg. Deze dag begint om 13.30 en eindigt om 17.00 uur.
Volgende week krijg ik nog extra informatie opgestuurd, zodra ik deze binnen heb, stuur ik het door naar de deelnemers.
Op de site van de Grunte staat nog meer informatie: http://www.degrunte.nl/site/waterpolovechtrace/zwemmen.html
In Hardenberg is het parkeren van auto’s betaald. Bij de gedempte haven en de Albert Hein kun je achteraf betalen, dan kan je auto er ook langer dan 2 uur staan.
Verzamelen: het lijkt mij handig als we om 13.00 uur gaan verzamelen bij Grand Café Docks.
We vinden het erg gezellig als er toeschouwers komen. Dus bij deze is iedereen ook uitgenodigd om te komen kijken!

Tijenraantroffee

Als je mee wilt doen met de beker wedstrijd in Raalte op 9 oktober, geef het dan nog even door via de mail!

Wintertraining

We starten op 10 september weer met de binnen training in de Kiefer.
Trainingstijd: 18.00-19.00 elke vrijdagavond.

Feestavond

Op 18 september hebben we een feestavond georganiseerd. Meer informatie hierover in de uitnodiging die volgt.

We hebben een nieuwe penningmeester namelijk: Mieke Lohuis.
Mieke: Welkom bij de club!

Meezwemmen

Nog altijd geldt:

Als je iemand kent die zwemmen wel leuk vindt, neem hem/ haar dan eens mee naar de training. Er mag altijd 2x gratis mee gezwommen worden, en als ze het goed bevalt, kunnen ze uiteraard lid worden van de zwemclub.

Groetjes,

Het bestuur van de zwemclub

Esther Tromp
Mieke Lohuis