Zwemclub De Lee, Erik Snijders

Zwemclub De Lee uit Gramsbergen heeft een nieuwe trainer. Erik Snijders, bij zwemliefhebbers al bekend als badmeester Erik in de gemeentelijke zwembaden in Hardenberg, zal komend seizoen de trainingen voor zijn rekening nemen. Eerder gaf hij al regelmatig trainingen en daarvoor was hij ook zwemmend lid bij De Lee.

Zwemclub De Lee is blij met Erik als nieuwe trainer en verwacht dat de prestaties van de leden zullen blijven verbeteren. De leden kennen Erik al als iemand die zware trainingen geeft en kijken uit naar zijn lessen.

Trainer Mieke Van Poll-Lohuis blijft aan als invaltrainer, Rowina Olthuis wordt weer zwemmend lid. Vanaf 6 september traint De Lee op vrijdagavond van 19.30 tot 20.15 uur in De Marsch in Hardenberg. Geïnteresseerden mogen vrijblijvend twee keer meetrainen.